Ny hudvård

20171230_145513Jag håller på att byta hudvård. Jag tror att det är bra att byta då man haft ett märke i några år och överraska huden och kicka igång den lite. Efter att ha använt Akademiklinikens produkter i drygt 3 år tänkte jag börja testa Elisabeth Ardens Pro serien. När jag var på Spa för ett par veckor sedan så passade jag på att testa deras syrabehandling och fick då tips på vilka produkter som är bra att börja med som bas.

Sagt och gjort jag beställde hem två produkter från eleven och fick en massa annat på köpet. Jag hade verkligen tur då de hade kampanj just på Elisabeth Arden just då så nu har jag verkligen möjlighet att testa innan jag bestämmer mig för hela serien. Det är första gången jag beställer från eleven och jag kommer nog aldrig att beställa någon annan stans då jag upptäckte att de ju har allt, verkligen allt så, jag behöver ingen annan leverantör känner jag, (ej sponsrad).

En reaktion till “Ny hudvård

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s