Varbergs Kusthotell

Varbergs Kusthotell. Ett ställe som det är lätt att trivas väldigt bra på. Här har jag varit ett stort antal gånger varav en gång helt ensam och det är det perfekta stället att åka ensam till om man så önskar.

När jag var där i april var allt tip top och så också denna gång. Gillar man inte mycket folk, (antalet behandlingar minskar drastiskt), flipflop, barnfamiljer så ska man inte åka dit under semestertider då det kan vara alldeles för mycket folk. Inredningsmässigt gjorde hotellet ett lyft för några år sedan och jag gillar skarpt deras lobby och inredningen där med svulstiga soffor och fåtöljer och fina detaljer.

lobby

lobby1

lampor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s