Hur knyter man?

Det är ju fortfarande lite kallt om nosen ute och det är nästan ett måste att ha något runt halsen tänker jag. Jag har själv en uppsjö av scarfs hemma och oftast knyter jag dem på ungefär samma sätt, två lösa knutar brukar det bli och som jag sedan slänger ut åt sidan. Jag behövde lite inspiration på nya sätt att knyta dem så jag bjuder här både mig själv och Dig på lite inspiration. En scarf kan lyfta en ganska vardaglig outfit så varför inte testa något annat annat det du vanligtvis gör. Och alla har vi ju en dålig hårdag ibland och då kan en scarf runt huvudet göra hela jobbet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s