En dekadent date

Att komma in på Dorsia Hotell och restaurang i Göteborg är som att komma in i en annan värld. Och jag har varje gång lika svårt att gå därifrån. Jag kan aldrig se mig mätt eller känna mig klar med denna mjuka, varma och trivsamma miljö. Jag skulle vilja vara därinne alldeles själv någon gång och sakta vandra runt och se och upptäcka alla detaljer. Ja, ni ser ju själva.

fullsizeoutput_32

Här finns plats för långa och djupa samtal i sammetsfåtöljer och bland tunga böljande gardiner. Här tillbringade jag några timmar i helgen på Afternoon The med en saknad vän då vi avhandlade diverse ämnen högt och lågt, som att man borde sluta arbeta snart och göra enbart det man vill, om att vara på Malta och om att inte vilja fira jul och hur överreklamerad den är till exempel. En fantastisk miljö för långa och djupa samtal.

20171119_161918

fullsizeoutput_33
Plats för hemliga samtal

fullsizeoutput_34

Och även om man som sagt inte vill lämna detta underbara hus så måste man till slut säga tack och hej för denna gång. Och än idag två dagar efter besöket så finner jag mig själv vara kvar i en Dorsiabubbla. Tills vi ses igen.fullsizeoutput_2e

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s