Dille på gröna vaser

Varje gång när jag befinner mig i en inredningsbutik så dras ögat till detaljer i samma färgtoner. Inget konstigt i sig kanske men jag har den senaste tiden köpt in flera gröna vaser av någon anledning. Jag är smått perverst förtjust i vaser (hur många kan man ha) både för att ha snittblommor i men också som stilleben.

Här är de senaste fynden som jag hittade i en och samma affär, och bara måste ha. Jag är smått förälskad i dem alla tre. Hur härligt är det inte med gröna toner!

IMG_4402IMG_4405 (2)gronavaser2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s