Våga printa

Jag är inte den som använder överdrivet mycket mönster i min klädsel. Men jag tänker att det ska bli ändring på det nu för livet är fort för tråkiga kläder. Därför ska jag bryta mönstret om man säger så och fylla garderoben med några mönstrade plagg. Och jag vet att jag kommer att bli glad bara av att se dem hänga där i garderoben som en påminnelse om att ha kul i livet. Man blir ju gladare av färg så är det ju. Jag tänkte börja med någon av dessa.

Bilder lånade från Nelly och NA-KD

2 reaktioner till “Våga printa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s