Sommarnyheter

Igår hade jag vårkänslor. Solen sken, och himlen var blågrå. Men framför allt så kvittrade fåglarna något hysteriskt i stan. Jag hade möjligheten att promenera genom stan under förmiddagen på i princip folktomma gator och när jag passerade Domkyrkan och dess trädgård så kvittrade småfåglarna och fiskmåsarna de lät så där som de bara brukar göra på sommaren i skärgården. Så där och då fick jag vårkänslor och började längta rejält till varma utekvällar, med sena middagar och semester.

Det närmar sig hörni, och vill man ha mer bildlig inspiration så har butikerna börjat presentera sina nyheter för sommarsäsongen. Jag lånade några bilder från IKEA på deras sommarnyheter som börjar säljas snart, i Mars tror jag. Åh vad jag längtar.

IKEA_SOLVINDEN_LED_solcellsdr_taklampa_vit_klot_KROKHOLMEN_MASTHOLMEN_PH148348

IKEA_SOLVINDEN_LED_solcellsdr_taklampa_vit_klot_PH148391IKEA_SOMMAR_2018_duk_kuddfodral_SOLVINDEN_LED_taklampa_PH148370IKEA_SOMMAR_2018_mugg_skal_morkgra_PH148334

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s