Att ha nya vårskor

Mitt i snöstorm och kyla satt jag häromkvällen och klickade hem ett par fina vårpumps på nätet. Ett stort plus för väldigt snabb leverans. Beställde i söndags och redan på tisdagen fanns de hemma hos mig. Det är ju lite osäkert med att klicka hem just skor utan att prova först då storlekarna ju kan variera beroende på märken men jag chansade och tog mig vanliga storlek och de satt som en smäck. Att gå i för små skor det har jag gjort mycket när jag var yngre, med mantrat ”ska man va fin får man lida pin” men se det är inte aktuellt längre. Det är jätteviktigt att skorna passar från början så man inte måste plåga sig och gå in dem först. Dessa är tillverkade i Spanien såg jag sedan och när jag köper skor där så brukar den vanliga storleken passa.

Skor-1Skorna finns i denna färgen, som heter Beige även om den ser något rosa ut på bilden. Såg att de finns i grått och svart också. Med tanke på att de är så sköna, trots 10 cm klack så kan det eventuellt bli ett par grå också. SkorPå söndag åker jag till till Malaga och dessa kommer att hänga med i väskan. Tillbaka till sitt hemland skulle man kunna säga. Har du börjat bli sugen på vårskor ännu?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s