Skoinköp

Nu ÄR det vår eller hur?

Och vår betyder nya skor för mig. Från att ha gått runt i mycket klackar både privat och i jobb så vill jag gärna köra lite sportiga och låga skor under våren. Redan nu har jag hunnit med ett par nya inköp. Dessa kunde jag inte motstå. Perfekta till ett par slitna jeans eller ett par vita vida byxor tänker

Vita stövletter är ju snyggt och går att använda redan nu både till kjol, klänning och byxa.

Jag skulle aldrig ta på mig vita skor igen

Eftersom jag var med under 80-90- talet då vi stapplade omkring i vita pumps och lackstövlar har jag efter det sagt att jag aldrig mer skulle ta på mig vita skor igen. Men tänk så bra att man är flexibel. För se vad jag inte kunde motstå. Vita stövletter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s