Nude/Beige


Beige/nude alltid rätt enligt mig. Går igenom mina foto från förra våren och hittade dessa bilder på dem då nya favoriterna i skohyllan och genast gick jag till garderoben och hämtade ut dem. Beige fungerar till allt och modellen är underbar. Jag kan inte längre gå i vanliga pumps, tycker det känns som jag ska trampa ur dem hela tiden. Men med denna modellen kan jag gå hur långt som helst, nåja, men ni fattar. Det sitter åt skönt runt vristen och ingen risk att jag trampar ur denna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s