Hösten = förändring

Hösten är här och för mig – mer i år än någonsin så signalerar den förändring och nystart. Många ser nyår som chans till förändring och nystart medan nyår för mig inte betyder så mycket mer än att vi skriver nytt år.

Denna höst kan, om jag har tur, ge starten på en del stora förändringar – dels jobbmässigt och dels förhoppningsvis ny bostadssituation. Vi har tagit ett beslut att lämna Göteborg så snart det är möjligt och vi har i sommar varit i vår nya hemstad för att träffa mäklare och se oss omkring. Vi har t.o.m varit så inne på detaljer att vi pekat ur vilka gator och vilka hus vi vill bo i. Vi har låtit mäklarna veta vilka absoluta krav vi har och vilka önskemål vi har. Fatta att jag dammsuger Hemnet nu i jakten på RÄTT bostad som ska bli vårt nästa hem. Detta är så spännande samtidigt som ju oron finns att vi kanske aldrig hittar det där perfekta hemmet. Fortsättning följer det är ett som är säkert. Medan vi letar så drömmer jag om färgade väggar, strukaturer, tavelväggar och ljuvliga fönster.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s